Verslagjes

Hier komen dagverslagen van onze bosklassers.

Onderweg!

Op dit moment zijn we onderweg naar school. We zijn bijna in Hannuit. We zullen aankomen rond half zeven. Tot snel!

Read More

Vertraging

We zijn nu pas aangekomen in Oteppe wegens omleidingen. Wij gaan hier vertrekken om half zes om de leerlingen nog de gelegenheid te geven om een uur te spelen. De vermoedelijke aankomsttijd zal half zeven zijn. We hebben dus een uur vertraging. Tot straks!

Read More

Dag 3

Na een rustige nacht genieten we weer van een lekker ontbijt. De valiezen zijn ingepakt en staan klaar. Dadelijk gaan we beginnen met de laatste activiteit! De zon schijnt​ nog niet maar het is wel droog. ’s Middags eten we hier nog en daarna vertrekken we naar de speeltuin van Oteppe!

Read More

Bonte avond

Op de bonte avond hebben we kunnen genieten van een heleboel fantastische optredens: dansjes, zang, mopjes, bottle flip, toneel, enz. Tijdens de pauze konden ze genieten van een hapje en een drankje. We sloten de avond met een mini-fuif! Wat een leuke bonte avond! Foto’s volgen nog.

Read More

Avond eten en bonte avond

Na een namiddag vol activiteiten hebben we een macaroni op. Nu gaan we ons klaarmaken voor een spetterende bonte avond. Daarna zullen de oogjes wel snel toevallen. Bij de foto’s vinden jullie nog een aantal nieuwe sfeerbeelden van deze dag!

Read More

Dag 2

De dag begon met een fikse regenbui maar als snel kwam de zon tevoorschijn! Sommige groepen deden deze voormiddag de natuurwandeling. We hebben vogels gespot en vlinders/insecten gevangen. De andere groepen deden de deathride en de vlottentocht. Het middagmaal bestaat uit kervelsoep, kip met rijst en curry en als dessert een chocolademousse.

Read More

De eerste nacht en het ontbijt

Toen de bevers hun burcht inkropen, deden wij onze oogjes terug open. De meesten onder ons hebben een goede nachtrust achter de rug. We zitten nu aan de ontbijttafel. Zo’n ontbijt hebben we nog nooit gezien: chocokoeken, broodjes, allerlei beleg, gekookte eitjes, fruitsalade, cornflakes en lekkere warme chocolademelk. Voor ieder wat wils! Op dit moment ...

Read More

Dag 1

Vandaag was het al een zeer leuke dag. Het begon met een lekker middagmaal: tomatensoep, chipolata met appelmoes en puree en als dessertje nog een vanille pudding. Daarna maakte we ons klaar voor de activiteiten. Bij de death ride werden er grenzen verlegd. Tijdens de vlottentocht werden we allemaal nat. Gelukkig scheen het zonnetje en ...

Read More

Aangekomen!

Wij zijn goed aangekomen in het hotel. De zon schijnt! Nu onze valiezen uitpakken en daarna middageten. Groetjes!  

Read More

Het is bijna zover.

Op woensdag 10 mei vertrekken we op bosklassen.  Houffalize here we come. Groetjes Het bosklassen-team

Read More

Smartschool ’t Nieverke

Smartschool ’t Nieverke

Kweetet login

Kweetet login

Bingel

Bingel

Tuttifrutti

Tuttifrutti